Kundeservice

LeveringstidNeha_skjerf_modell_steinar

Ordren din sendes i posten 1-2 virkedager etter bestilling. Posten regner deretter 1-3 virkedagers leveringstid.

Hente selv

Dersom du bor i Trondheimsområdet og ønsker å hente varen selv er dette en mulighet. Du må da sende en e-post til samdan.cb@gmail.com etter du har bestilt varen. Deretter blir du kontaktet av oss og du får videre informasjon om når og hvor du kan hente varen.

Retur

Du kan returnere varen ubrukt etter 14 dager om du ikke er fornøyd. Det må da være uvasket og ha merkelappen(e) på. Bruk angrerettsskjema som fulgte med varen i posten, eller print ut et nytt her. Postkostnader dekkes av kunden.

Kjøpsbetingelser

Når du handler med oss, gjelder følgende kjøpsbetingelser.

Vask av skjerf

Produktene våre er tradisjonelt håndverk og av god kvalitet,
og med riktig behandling kan du ha glede av skjerfet ditt lenge.

Plagget bør aller helst vaskes for seg selv og for hånd i kaldt vann. Om dette ikke er

201607
Neha skjerf er deilige lette ullskjerf laget av geiteull fra Himalaya. Fire ulike serier i mange farger og mønster. Må prøves.

ønskelig, kan plagget vaskes i maskin på håndvask/ullprogram. Bruk kun vaskemiddel beregnet på ull og pass på å bruke lav sentrifuge på maskinen.

Sørg for skjerfet er fri for såpe før du tørker det. Den beste måten å tørke det på er ved å rulle det inn i et håndkle og presse ut overflødig vann.

Nupping

Nupping kan forekomme på produktene våre. Nupping er overskuddsmateriale
fra ultratynne fibre, som vil komme av plagget etterhvert som det brukes. Dette er helt normalt og vil variere med faktorer som friksjon, kroppsvarme og fuktighet. Nupper kan fint fjernes for hånd

Farge

Vi tar oss forbehold om at fargene på produktene kan være delvis misvisende. Dette skyldes forskjell i skjermkort og evnen til å gjengi farge. Vi håper og tror likevel at du blir fornøyd med den fargen du har valgt.

Er det noe du lurer på, kontakt oss gjerne ved å bruke kontaktskjema som du finner her.